Presa

Categoriile de pret

Categoriile de pret afisate in functie de cantitate se refera la clienti persoane fizice. Societatile comerciale beneficieaza de categoria de pret "peste 1000 gr. Iar in cazul longourilor topite insotite de certificat ANCP oferim 5 % plus fata de cel mai mare pret afisat din tabel.

Lansare cu “strălucire”: www.metalepretioase.ro din 15 aprilie 2009

Pentru a fluidiza comerţul cu metale preţioase şi pentru a veni în intâmpinarea operatorilor cu metale preţioase, se lansează pagina www.metalepretioase.ro. Aceasta este menită să pună la dispoziţia celor interesaţi informaţii şi aplicaţii utile şi necesare unei colaborări reciproc avantajoase între vânzătorii şi cumpărătorii de metale preţioase.

Cele mai importante componente a paginii sunt cursurile metalelor pretioase afişate prin grafice. Se pot vizualiza o gamă largă de cursuri actuale pentru aur, argint, platină şi paladiu. Cursul MpFix reprezintă o medie actuală a cursurilor marilor burse mondiale (Zurich, Londra, New-York, Hong Kong, Sidney) care ia în considerare atât cursul Băncii Naţionale Române, cât şi cursurile marilor operatori internaţionali. Cursurile sunt actualizate din 3 în 3 minute, sunt afişate atât în RON cât şi în USD şi EUR şi oferă o imagine fidelă a pieţei internaţionale a metalelor preţioase.

În cadrul paginii există submeniuri dedicate comerţului. Aici se pot căuta sau oferi spre vânzare atât metale preţioase cât şi echipamente şi utilaje pentru prelucrarea acestora. Posibilitatea valorificarii stocurilor de aur si argint, la cursul zilei, este una dintre oportunităţile oferite . În acest fel, de acum încolo, casele de amanet din România vor putea accepta şi argint în amanet, fără a avea incertitudinea posibilitatii valorificarii acestora.

Pe www.metalepretioase.ro găsiţi astfel orice informaţie legată de metalele preţioase. Operatorii de pe această piaţă au la dispoziţie o platformă care să îi ajute în activitatea lor iar casele de amanet vor putea accepta de acum încolo si argint în amanet şi să valorifice aceste stocuri la cursul zilei. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi.

 

Număr de telefon:    + 40 741-25.11.11

E-mail:         office@metalepretioase.ro

Website: http://www.metalepretioase.ro

Copyright © 2009-2016 MetalePretioase