Pregătire profesională - evaluare

Va informam ca s-a constituit Centrul de Formare si Evaluare a Competentelor Profesionale, DIAMOND GOLD CONSULTING. Pentru mai multe detalii consultati www.metalepretioase-evaluare.ro.

        DIAMOND GOLD CONSULTING s-a constituit pe suportul Federatiei Metalelor si Pietrelor Pretioase si Semipretioase – Diamond Gold care reuneste 11 organizatii patronale si profesionale de ramura, reprezentand peste 2.000 de societati comerciale operatoare cu metale si pietre pretioase.

        DIAMOND GOLD CONSULTING are ca obiect de activitate formarea profesionala si evaluarea competentelor profesionale a operatorilor cu metale pretioase din Romania fiind acreditat de CNFPA (pozitia 36 ).

        DIAMOND GOLD CONSULTING se adreseaza persoanelor care lucreaza ca bijutieri, lucratori comerciali in magazine de bijuterii, operatori case de amanet si altora care lucreaza in domeniul metalelor si pietrelor pretioase, si care nu au o diploma in domeniu sau au o diploma nerecunoscuta si doresc sa obtina o diploma recunoscuta la nivel european.

        Diplomele DIAMOND GOLD CONSULTING sunt eliberate sub egida Consiliului Pentru Standarde Ocupationale si Atestare (COSA) si Consiliului National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) – singura Autoritate Nationala pentru Calificari recunoscuta de Uniunea Europeana.

       Evaluarea competentelor profesionale se realizeaza intr-o singura zi, iar Diploma se elibereaza in termen de 30 zile. Taxa de evaluare si certificare a candidatilor este in cuantum de 1.000 lei/persoana si reprezinta cheltuiala deductibila pentru societate, iar 50% din suma se poate recupera de la Inspectoratele Teritoriale de Munca conform legislatiei in vigoare.

        Pentru cei interesati, anexam pentru download Cererea de solicitare a evaluarii de competente profesionale pentru ocupatia de bijutier metale pretioase care, dupa completare, se va trimite pe adresa Patronatului pentru inregistrare si programare.

        Mentionam ca in conformitate cu HG 1344,art.12,lit.d), bijutierii sunt obligati sa faca dovada pregatirii si certificarii competentelor profesionale, pentru a putea practica.  

Copyright © 2009-2016 MetalePretioase