Despre noi

Pagina de internet www.metalepretioase.ro este dedicata exclusiv operatorilor cu metale pretioase si a fost elaborata cu scopul fluidizarii comertului cu metale pretioase. Este menita sa puna la dispozitia celor interesati o gama larga de informatii si aplicatii utile desfasurarii acestor activitati si necesare unei colaborari reciproc avantajoase intre vanzatorii si cumparatorii de metale pretioase.

Cea mai importanta componenta a paginii sunt cursurile afisate prin grafice ale metalelor pretioase. Se pot vizualiza o gama larga de cursuri actuale pentru aur, argint, platina si paladiu. Cursul MpFix reprezinta o medie actuala a cursurilor marilor burse mondiale (Zurich, Londra, New-York, Hong Kong, Sidney) luand in considerare atat cursul Bancii Nationale Romane, cat si cursurile marilor operatori internationali. Cursurile sunt actualizate din 3 In 3 minute, sunt afisate atat In RON cat si In USD si EUR si ofera o imagine fidela a pietei internationale a metalelor pretioase. Pagina mai contine si un convertor de aur cu ajutorul caruia se pot calcula anumite conversii din diferite puritati, atat in grame cat si in uncie.

Accesand pagina de internet www.metalepretioase.ro cei interesati pot afla detalii despre proprietatile fizice si chimice ale principalelor metale pretioase, respectiv pot citi o scurta descriere a acestora.

In cadrul paginii se poate accesa si un submeniu dedicat comertului, si anume se pot cauta sau oferi spre vanzare metale pretioase (in forma bruta sau obiecte, bijuterii), echipamente si utilaje pentru prelucrarea metalelor pretioase. De asemenea aveti posibilitatea de a cauta personal ateliere si magazine de bijuterii, aveti la dispozitie legaturi catre alte pagini de profil. Mai pe scurt pe acest site gasiti orice informatie ce este legata de metalele pretioase.

Pagina noastra ofera si o descriere a unor materiale de aliaj pentru aur pur, cu ajutorul carora se pot obtine aliaje din aur de diferite puritati (14K, 18K, etc.) pentru fabricarea bijuteriilor sau altor obiecte.

Cei interesati mai pot accesa: informatii legate de istoricul, necesitatea si obligativitatea marcarii bijuteriilor si obiectelor din metale pretioase, metode de analiza si marcare, marci aplicate de-a lungul timpurilor in Romania.

Informatii si date de contact ale uniunilor, asociatiilor si patronatelor bijutierilor si operatorilor cu metale pretioase.

Informatii despre principalele expozitii mondiale de bijuterii, ceasuri si echipamente.

Informatii legate de formarea profesionala a operatorilor cu metale pretioase, informatii referitoare la autorizarile si avizarile necesare operatiunilor cu metale pretioase, legislatia in vigoare referitoare la operatiunile cu metale pretioase, legaturi catre alte pagini de profil.

Orice sugestie din partea Dvs. este binevenita pentru a putea veni in intampinarea nevoilor si cerintelor Dvs.

Va dorim o navigare placuta si succes In afaceri !

Copyright © 2009-2016 MetalePretioase